OSB’de 6 bin adet dikiliyor: Geliri ihtiyaç sahiplerine!

Şanlıurfa’daki ‘Yemyeşil Urfa’ kampanyasına destek veren Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 6 bin adet zeytin fidanını dikmeye başladı.

OSB’de 6 bin adet dikiliyor: Geliri ihtiyaç sahiplerine!
OSB’de 6 bin adet dikiliyor: Geliri ihtiyaç sahiplerine!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye genelinde ağaç dikimi için STK’lar ve kurum-kuruluşlar çeşitli girişimlerde bulunurken, Şanlıurfa’da da “Yemyeşil Urfa” kampanyası başlatıldı.

Bu kapsamda çalışmalar yapılırken, Organize Sanayi Bölgesinden de (OSB) kampanyaya destek geldi. OSB’den yapılan açıklamada, tespit edilen noktalara fidan dikiminin devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, “Bölgemizde Yemyeşilurfa kampanyası kapsamında çalışmamız hızla devam ediyor. Tespit edilen ağaçlandırma alanlarında iş makineleri yardımı ile fidan dikimi başladı” denildi.

GELİRİ BAĞIŞLANACAK

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan OSB Müdürü Yunus Emre Aksu ise, zeytin fidanlarının gelirinin ihtiyaç sahiplerine bağışlanacağını söyledi. Aksu, “ Tüm geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlanmak üzere 6000 adet zeytin fidanı dikiyoruz” sözlerine yer verdi.

BİHA

07 Kas 2019 - 14:14 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi