Akçakaleli kadınlardan harekata ‘ev yemeği’ desteği!

Akçakaleli kadınlar evlerinde imece usulü hazırladıkları ev yemeklerini, Barış Pınarı Harekatına katılan askerlere sundu.

Barış Pınarı Harekatının odak noktalarından biri de Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi. Operasyonun ilk gününden bu yana büyük hareketliliğin yaşandığı ilçede, çok sayıda vatandaş da evini terk etti.

Harekat büyük bir hızla devam ederken, ilçede kalan kadınlardan askerlere büyük bir jest yapıldı. Akçakale merkezde ikamet eden yaklaşık 100 kadın, mutfak harçlıklarından biriktirdikleri paralarla Barış Pınar Harekatına katılan askerlere yemek hazırladı.

Kadınlar, Barış Pınar Harekatında görev yapan Türk askerinin yanında olduklarını ve en zor şartlarda bile onlara destek vereceklerini ifade etti. Kadınların bu özverili tutumu herkes tarafından takdirle karşılandı.

İbrahim Halil ARSLAN-AKÇAKALE/BİHA

16 Eki 2019 - 10:37 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

İbrahim Halil Demirel - Bravo tebrik ederim insana yakışanda budur Rabbim güç kuvvet versin Fedakar Mehmetciklerimize hayırlı zaferler nasib eylesin Mevlam sağ salim Ailelerine yuvalarına ve yavrularına kavuşmalarını lütfü ihsan eylesin inşaAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 10:37

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi