Hava da kendini şaşırdı! Urfa'da ilginç bir yağış...

Şanlıurfa ve ilçelerde etkili olan sağanak, Viranşehir'de sele neden olmasının yanısıra bir de doluya dönüşünce ortaya ilginç bir manzara çıktı. İlçe sakinleri gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hava da kendini şaşırdı! Urfa'da ilginç bir yağış...
Haber albümü için resme tıklayın

Viranşehir'de yağış hayatı olumsuz etkiledi.

İlçede öğle saatlerinde hakim olan yağış sağanağa dönüştü ve kırsal mahallelerde sel oldu. Bir süre sonra sağanak yerini doluya bıraktı ve ceviz tanesi büyüklüğünde dolu yağışı meydana geldi. Sel ve dolunun birleştiği dakikalarda ortaya ilginç bir manzara çıktı. Sel sularının üzerindeki dolu, denizin dalgasını andırırken vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarıyla görüntüledi ve ilk defa şahit oldukları olaya "Dolu seli" adını verdi.

İşte kameralara yansıyan dolu ve sel görüntüleri:

AJANS URFA

13 May 2018 - 11:45 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi