Urfalı vekiller bakanla görüştü!

Şanlıurfalı milletvekilleri Halil Özşavlı ve Ahmet Akay, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü.

AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özşavlı ve Ahmet Akay, Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu.

İki vekil, temaslar kapsamında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi de ziyaret etti.

Burada bir süre bakanla görüşen Urfalı vekiller, Şanlıurfa'daki tarım arazilerinin etkin ve verimli kullanılması konusunda yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Bakan Pakdemirli de yapılan görüşme ile ilgili olarak, "AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerimiz Sn. Halil Özşavlı ve Sn. Ahmet Akay ile Şanlıurfa tarım arazilerinin daha etkin ve verimli kullanımı ile ilgili çalışmaları değerlendirdik" sözlerine yer verdi.

AJANS URFA

18 Tem 2019 - 17:15 - Tarım & Hayvancılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

06

vatandaş - MAALESEF BİZİM URFA VEKİLLERİ, VEKİLLİĞİ SADECE BAKANLAR,BÜROKRATLAR,VE CUMHURBAŞKANIYLA FOTOĞRAF KARESİNDEN İBARET SANIYORLAR.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 17:15
05

Zsenol - Toplantı toplantı 2019 toplantı ile geçti bir arpa boyu yol alınmadı.2019 desteklemeleri belli değil 2018 ödenmedi. Alt taraftan güzel şeyler çıkıyor. Ama yukarıda bir kişi karar verdiği için hepsi boş. İl müdürlüğünde 75 krş aşı parası alınmasın dendi . Ertesi gün aşı 3 tl oldu. Vatandaşı dinliyoruz.diyorlar tam tersini yapıyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 17:15
03

Mehtap Sahin - Urfada agaclandirma ,peyzaj yok.Insanlar coplerini yere atiyor ve cocuklarini bu şekilde yetistiriyor.Balikli göle yakin merkez binalari,dukkanlari duzenlenmeli çarpık bir yerleşim mevcut.Balikli göl tarafi trafiğe kapatılmalı kapali yol olmali,dilencilerde gelen turistleri çok rahatsiz ediyor.Her gezmek istedigim yerde rahat dolasamiyorum.Halka turizm sevdirilmeli eğitim verilmeli.Yabancilara çifte fiyat uygulaniyor kendimi yabanci bir ülkede hissediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 17:15
01

azra - Bunlarin toplasi hiç bitmez oldu hani nerde faliyet göremedik iş yok diye evde oturmuşlar vekil poz vermiş toplandı yaptık nerde iş alımları onu bir önce gündeme gelsin alımlar olsun millet aç mücadele ediyorlar biz görmedik viranşehir vekilinin çalışmasını nerde çalıştı iki fotoğraf çeker çalışma yaptık derler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 17:15

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi