Teknik direktörlük terfi sınavı devam ediyor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Hakan Keşküş’ün girişimleri sonucu Türkiye Karate Federasyonu Şanlıurfa ilinde teknik direktörlük terfi imtihanı başladı.

Türkiye’nin her yerinden katılımın olduğu karate teknik direktörlük terfi imtihanı 3 Ekim'de başladı ve 16 Ekim'de sona erecek. Terfi imtihanında görev alan milli takım teknik direktörler ise Cengiz Çınar, Ecvet Kurt ve Recep Ural...

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Hakan Keşküş konuya dair yaptığı açıklamada, "Türkiye Karate Federasyonu ile istişare ederek ilimizde karate teknik direktörlük terfi imtihanının oluşması için girişimlerde bulunduk ve karate federasyonu da bu girişimlerimiz neticesinde 03 – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Şanlıurfa’mızda bu organizasyonu gerçekleşmesi noktasında olumlu cevap verdi. Dolayısıyla Türkiye’nin her yerinden gelen bir birinden değerli teknik direktörlük adayı arkadaşlarımızı Şanlıurfa’mızda misafir ediyoruz. Yaklaşık 14 gün sürecek olan terfi imtihanında karate federasyonunun ve Harran üniversitesinin beden eğitimi bölümü hocalarımızın gerek teorik gerekse pratik anlamında bir terfiyet söz konusu olacak" dedi.

Teknik direktör terfi sınavında başarılı olanlara belge verilecek, başarılı olamayanlar ise başka illerde açılacak terfi programına katılacak.

05 Eki 2016 - 10:43 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi