Şanlıurfaspor yöneticilerine ağır ceza!

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, futbolcusu Mertcan Çam’ı darp ettiği gerekçesiyle Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim’e ağır bir ceza verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), futbolcusu Mertcan Çam’ı darp ettiği gerekçesiyle Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim ve kulüp 2. başkanı Mehmet Giray Küçük ağır ceza verdi.

TFF’den yapılan açıklamaya göre PFDK, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim’in, sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 3 yıl 2 ay hak mahrumiyeti ve 180 bin lira para cezası almasını kararlaştırdı. PFDK, cezanın 3 yılı aşması dolayısıyla Yetim’i sürekli hak mahrumiyeti ile cezalandırdı.

Şanlıurfaspor Kulüp 2. Başkanı Mehmet Giray Küçük, aynı gerekçeyle 1 yıl hak mahrumiyeti ve 60 bin lira para cezası alırken, kulüp görevlisi Mustafa Müsri’ye ise sportmenliğe aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti verildi.

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’da kiralık olarak forma giyen ve alacak meselesi yüzünden TFF’ye başvuran Mertcan Çam, kulüp başkanı Emin Yetim ve çevresinde bulunanların kendisine saldırdığı ve darp ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu.

21 Ara 2017 - 17:40 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi