Şanlıurfaspor ilk maçına çıkıyor!

Profesyonel ligde mücadele eden Urfaspor, Antalya'da kamp çalışmalarına devam ediyor. Yoğun bir antrenman süreci geçiren sarı yeşilli takım, ilk hazırlık maçına ise yarın çıkacak.

Şanlıurfaspor ilk maçına çıkıyor!
Şanlıurfaspor ilk maçına çıkıyor!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da ikinci devre kamp çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Antalya'da bir otelde devam eden hazırlık için sarı yeşilli ekip, sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlıyor. Sabah düz koşu ve kondisyona dayalı çalışmalar ile antrenmana başlayan futbolcular, taktik çalışmalarıyla günü tamamlıyor.

Ceylanlar, kamp çalışmaları kapsamında yarın ilk hazırlık maçına çıkacak. Antalya Belek 3. lig ekiplerinden Erokspor ile oynanacak maç, yarın saat 16.00'da yapılacak.

Antrenman sürecini eğlenceli anlarla geçiren takım, ilk hazırlık maçından iyi oyunuyla galip ayrılmak istiyor.

Öte yandan, takımın yaptığı antrenmanı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Reşat Özmen, yöneticiler Adnan Yükselir ve Muhittin Gürses'de takip etti.

Antrenman sonrası futbolculara başarılar dileyen heyet, takıma tatlı ikramında bulundu.

Özlem DİKMEN/AJANS URFA

07 Oca 2019 - 06:58 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi