Şanlıurfa'da 3 isme yeni görev!

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Şanlıurfa'da 3 isme yeni görev verildi.

Şanlıurfa 'basketbol'unda dengeler değişti.

Şanlıurfa basketbol takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından yapılan seminere katıldı. Seminer sonunda Şanlıurfa basketbolunun 3 ismine yeni görev verildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Süperlig Gözlemcisi ve aynı zamanda Şanlıurfa Basketbol İl Temsilcisi Namık Kemal Ergüven görevine devam ederken, Hüseyin Emre Erol ve 19 yaşındaki genç hakem Hamza Çalışkan C Klasman oldu. Ali Şaz ise TBF Teknik Komiser görevinden, Hakem Değerlendirmeni görevine getirildi.

ERGÜVEN: GURUR DUYUYORUZ

Değişiklikler sonrası Şanlıurfa Basketbol İl Temsilcisi Kemal Ergüven açıklamalarda bulundu. Ergüven, "Bayrağı aldığımız günden itibaren yapılanları sıralarsak yükselen bir grafik çizdik. Kadınlar Türkiye Kupası ile beraber Şanlıurfa'da iyi işler yapmak için bayrağı devraldık ve yolun başında 19 yaşındaki evladımız Hamza Çalışkanı C Klasmanına kazandırdık. Geçtiğimiz yıl çıktığı maçlarda iyi bir grafik sergileyen H.Emre Erol kardeşimiz de C Klasman olmayı hak kazandı. Basketbolda iyi işler yapmak için çıktığımız yolda ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başarılar, sağlam ve güvenilir ekiplerle beraber gelir" ifadelerine yer verdi.

AJANS URFA

21 Haz 2019 - 10:15 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi