Maraş maçının Urfa'ya faturası ağır oldu!

Şanlıurfaspor'a evinde oynadığı Kahramanmaraşspor maçının ardından ceza yağdı. Kulübe farklı nedenlerden 15 bin lira ceza verilirken, Fevzi Özkan'a 1 maç oynamama ve 3 bin lira, Teknik Sorumlu Ferudun Şaban Yarkın'a da giriş yasağının yanı sıra 3 bin lira ceza verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, hafta sonu evinde ağırladığı Kahramanmaraşspor'a yenilmiş ve zirve yolunda ağır bir yara almıştı.

Bu maçın ardından sarı yeşilli ekip bir yara da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) aldı. PFDK'nın dün yapılan toplantısında Şanlıurfaspor'a ceza üstüne ceza verildi.

KULÜBE TOPLAMDA 15 BİN LİRA CEZA

Ceylanlar'a taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle 10 bin lira, müsabakada özel güvenlik görevlilerinin olmamasından dolayı da 5 bin lira ceza verildi. Açıklanan kararda şu ifadelere yer verildi:

"ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 27.01.2019 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR-KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, müsabakada özel güvenlik görevlisi görevlendirmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

ÖZKAN VE YARKIN'A DA CEZA GELDİ

Yine aynı maçta kırmızı kart gören Fevzi Özkan'a da 1 maç men cezasının yanı sıra 3 bin lira para cezası verildi. Kulübün Teknik Sorumlusu Ferudun Şaban Yarkın'a ise sportmenlik dışı hareket nedeniyle 1 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 3 bin lira para cezası verildi.

Açıklanan karar şu şekilde oldu:

"Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübü sporcusu FEVZİ ÖZKAN'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübü teknik sorumlusu FERUDUN ŞABAN YARKIN'ın, rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Mustafa PAYIK/AJANS URFA

01 Şub 2019 - 06:46 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi