Karaköprü'de hedef galibiyet!

TFF 3. Ligde ilk maçını kazanan Karbel Karaköprü Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Karaköprü'de hedef galibiyet!
Karaköprü'de hedef galibiyet!
Haber albümü için resme tıklayın

Karbel Karaköprü Belediyespor TFF 3. lig 1. grupta sezona üç puanla başlarken, 2. hafta maçında karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Erzincan deplasmanından da 3 puan alarak sezona galibiyet serisiyle başlamak isteyen kırmızı siyahlı ekip maçın hazırlıklarını sürdürürken, güçlendirme ve taktik çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapan Karaköprü ekibinde futbolcuların istekli çalışması dikkat çekti.

Karbel Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Hüseyin Dağ, Şile karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek özellikle ilk haftadan iyi bir futbol ortaya konmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Dağ, “İyi bir takım oluşturduk ve iyi bir hazırlık dönemi geçirerek lige başladık. İlk hafta sahamızda zaman zaman zorlansak da güzel bir galibiyet aldık. Cumartesi günü yine zorlu bir deplasman maçına çıkacağız. Ben inanıyorum ki Erzincan maçında takımımız yine elinden gelen mücadeleyi ortaya koyacak ve 3 puan için savaşacaktır” diye konuştu.

Karbel Karaköprü Belediyespor'un Anagold 24 Erzincanspor ile oynayacağı maç 7 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da başlayacak. Kırmızı siyahlı ekip daha sonra hafta içi Siirt İl Özel İdaresi ile kupa maçına çıkacak.

BİHA

04 Eyl 2019 - 14:34 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi