Dünyaca ünlü sporcudan Halfeti'de muhteşem şov

Freerun’ın en iyisi Titarenko reklam çekimi için geldiği Halfeti'de muhteşem bir şova imza attı.

Dünyaca ünlü sporcudan Halfeti'de muhteşem şov
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’nın Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ‘Saklı Cenneti’ Halfeti, tüm doğal güzelliğiyle muhteşem bir performansa ev sahipliği yaptı.

Son yılların yükselen sporlarından freerun sporunun dünyadaki en iyilerinden RedBull sporcusu Alexander Titarenko, doğal güzelliği ve büyük bölümü sular altında kalan Türkiye’nin tarihi cenneti Halfeti’de boş evlerin çatılarından ve binaların arasından akrobatik hareketlerle geçerek unutulmaz bir performans sergiledi.

Minareden sulara atladı

2017 yılında gerçekleştirilen RedBull Art of Motion’da şampiyon olduktan sonra adını tüm dünyaya duyuran, bu sene ise FIG Parkur Dünya Kupası’nda Fransa’da üçüncü olan Ukraynalı sporcu Titarenko, Halfeti’nin su üstünde kalan kısmı kadar su altında kalan olağanüstü güzelliğini de performansına ekledi. Titarenko, adrenalin dolu atlayışları ve cesur geçişleriyle olağanüstü görüntüler oluşturan serisini Halfeti’nin simgesi olan minareden sulara atlayarak tamamladı.

‘Halfeti bana ilham verdi’

Halfeti’nin muhteşem atmosferinden çok etkilendiğini dile getiren RedBull sporcusu AlenxanderTitarenko, “Freerun sporcuları sanatçılar gibidir. Şehrin atmosferini hissederek ve doğasının bir parçası olarak, performansımız o şehrin kimliğini yansıtır. Benim de amacım Halfeti’de bunu gerçekleştirmekti. Halfeti’nin benzersiz tarihi dokusuna hayran kaldım ve bu bana ilham verdi. Umarım yine bir gün burda performans gösterme şansım olur” ifadelerini kullandı.

AJANS URFA

13 Ağu 2019 - 19:07 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

mahmut urtekin - urfada hep torpil ile ise alinan vatandaşar cok kimisi alindiği işle ilgili hic bilgisi yok urfa hep geride kalmiş ve kalacakta

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 19:07
01

Seyad dağ - İmansız caminin üstündən atlıyo ayıp ya yani ki müslümanlık kalmamış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 19:07

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi