Ceylanpınarlı öğrenciler kazanmak için yola çıktı

Ceylanpınar Belediyesi'nin açtığı ücretsiz kurslarda BESYO sınavlarına hazırlanan öğrenciler mülakata için yola çıktı.

Ceylanpınar'da 36 öğrenci sınava uğurlandı.

İlçede Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) sınavlarına hazırlanan öğrencilere Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarla eğitim verildi. Hocalar eşliğinde sınava hazırlanan öğrenciler TYT-YKS sınavlarının açıklanmasıyla mülakata girmeye hak kazanan 36 öğrenci Ceylanpınar Belediyesi'nin tahsis ettiği araçla yola koyuldu. Öğrenciler Ardahan, Yozgat, Iğdır, Bayburt, Kars ve Ordu'da BESYO mülakatlarına girecek.

"GENÇLERİN YANINDAYIZ"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, gençleri her alanda desteklediklerini ve gençlerin geleceğin teminatı olduğuna dikkat çekti.

Atilla, "Gençlerin önünü açarsanız, onlara destek olursanız başarı kaçınılmaz olur. Biz de Ceylanpınar Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Gençler bizim geleceğimizin teminatıdır, gençliğin olmadığı yerde gelecekten bahsedilemez. Biz de geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her zaman sahip çıkacağız. Belediyemiz bünyesinde açılan kurslarda öğrencilerimiz hocalarımız beraber sınavlara hazırlandılar. Belediye olarak her zaman yanınızda olacağız. Hepinize başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Öğrenciler emeği geçen herkese teşekkür etti.

06 Ağu 2018 - 13:22 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi