Ceylanpınar, zirve takibine devam ediyor

Süper Amatör Liginde mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor, ligin 3‘üncü haftasında 15 Temmuz Gençlik Spor’a konuk oldu.

Süper Amatör Liginde mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor, ligin 3‘üncü haftasında 15 Temmuz Gençlik Spor’a konuk oldu. Yenice 2 numaralı sahada oynanan maçta Ceylanpınar Belediye Spor karşılaşmada etkin oynayan taraf olurken, kazandığı fırsatları skorboarda yansıtamadı.

Karşılaşma 2-2 sona ererken, Ceylanlar aldıkları 1 puanla puanını 7’ye çıkardı ve ligde 15 Temmuz Gençlik Spor’un hemen arkasında liderle aynı puanda yer alarak zirve yarışını sürdürdü. Ceylanpınar Belediye Spor adına beraberliği getiren goller 19. dakikada İbrahim Kısak ve 88. dakikada İlhan Doğan’dan geldi.

Öte yandan ligin dördüncü haftasında Ceylanpınar Belediye Spor ligin 4’üncü haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Şanlıurfa Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

“CEYLANLAR’IN ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDECEK”

Maç sonunda açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız, “Bugün ligin 3’üncü haftasında ligin en bütçeli ve en güçlü takımıyla karşılaştık. Buna rağmen 1 puan aldık ve daha çok pozisyona giren taraf olduk. Puanımızı 7’ye çıkararak liderle aynı puanda zirve takibimizi sürdürdük. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. Ceylanların zirve yürüyüşü devam edecek” dedi.

BİHA

04 Kas 2019 - 08:54 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi