Urfalılar, 'Kardeşlik Sofrası'nda buluştu

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerinin ortaklığı ile kurulan Kardeşlik Sofrasında, Ramazan Ayının beşinci gününde de iftarını vatandaşlar ile yaptı.

Urfalılar, 'Kardeşlik Sofrası'nda buluştu
Urfalılar, 'Kardeşlik Sofrası'nda buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü belediyelerinin işbirliği ile Ramazan Ayı dolayısıyla kurulan Kardeşlik Sofrasında, Ramazan Ayının beşinci gününde de vatandaşlar ile aynı sofrada buluştu.

AK Parti Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı iftarda, ezan öncesi Canpolat, sofraya gelenler ile tek tek görüşerek, yemek dağıtımında bulunup, sohbet etti.

İftar programı ile ilgili açıklama yapan Canpolat, “Milletvekilimiz Sayın Zemzem Gülender Açanal ve Haliliye İlçe Başkanımız Sayın Süleyman Aksu ile birlikte her zaman olduğu gibi Topçu Meydanında, Rabia Meydanında vatandaşlarımız ile iftarımızı birlikte yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve merkez ilçe belediyelerimiz ile birlikte kapsamlı bir şekilde Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın koordinesinde Şanlıurfa’daki, Haliliye’deki iftar organizasyonları devam ediyor. İftar programımıza katılan milletvekilimiz ve ilçe başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Milletvekili Açanal ise yaptığı açılamada, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan Ayının beşinci gününü idrak ediyoruz. Haliliye ilçe başkanımız ve belediye başkanımız ile Topçu Meydanında hep birlikte halkımız ile birlikte iftar yapacağız. Sosyal belediyecilik anlayışının bir tezahürüdür bu. Büyükşehir Belediyemize, merkez ilçe belediye başkanlarımıza ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlçe Başkanı Aksu da, “Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde hazırlanmış olan iftar programında nöbet sırası Haliliye Belediyemizdedir. Haliliye Belediyesi olunca nöbet Haliliye İlçe Teşkilatının da oluyor. Milletvekilimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte iftarda beraber olduk” ifadelerini kullandı.

Canpolat ve Milletvekili Açanal, okunan ezan ile birlikte sofraya katılan vatandaşlar ile iftarını yaptı.

AJANS URFA Başk

11 May 2019 - 16:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Sinan güç - Önce Suriyelileri gönderin memleketi temizleyin pavyonlari diskolar i kapatın topçu meydanındaki iftar sofrası Fevzi başkanın gününde de vardı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mayıs 16:44

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi