Urfa vekilinin babasından Öcalan'a ziyaret

İmralı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Abdullah Öcalan, Kurban Bayramı'nda ailesiyle görüştü. Kendisini ziyaret edenler arasında Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan'ın babası da bulunuyordu.

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın Kurban Bayramı'da ziyaretçileri oldu.

İmralı F Tipi Kapalı Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde bulunan Öcalan ve İmralı'daki diğer tutuklular Hamili Yıldırım, Ömer Hayri Konar ve Veysi Aktaş'ın aileleri bayram görüşü vesilesiyle İmralı'yı ziyaret etti.

Ziyaretçiler arasında Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan'ın babası Mehmet Öcalan da bulunuyordu. Bayram için eşi ve çocukları ile babasını ziyaret eden vekil Ömer Öcalan ardından babası Mehmet Öcalan'ın amcası ile görüşmek üzere yolcu etti.

Görüşmenin detayına dair başka bir ayrıntı paylaşılmadı.

AVUKATLARI DA DUYURDU

Asrın Hukuk Bürosu, Twitter hesabında yaptığı açıklamada "İmralı adasında bulunan müvekkillerimiz Sn.Abdullah Öcalan, Sn.Ömer Hayri Konar, Sn.Hamili Yıldırım ve Sn.Veysi Aktaş'ın aileleri bugün aile görüşü kapsamında müvekkillerimizle görüşme gerçekleştirmişlerdir" dedi.

AJANS URFA

13 Ağu 2019 - 08:42 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi