Siverek’te yeni başkan mazbatasını aldı

Yerel Seçimlerde Siverek Belediye Başkanı olan Şeyhmus Aydın, mazbatasını alarak göreve başladı.

Siverek’te yeni başkan mazbatasını aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan adayı gösterilen ve 48 bin 206 oy alarak başkan seçilen Şeyhmus Aydın, beraberinde meclis üyeleriyle ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak göreve başladı.

Belediye hizmet binasında personel tarafından karşılanan ve başkanlık koltuğuna oturan Aydın, “Seçim çalışmalarında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’a, AK Parti il ve ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Tercihlerini bizlerden yana kullanan halkımızın güvenine layık olmak ve ilçemize daha güzel hizmet etmek için çalışacağız. Tüm Siverek halkına teşekkür ediyorum” dedi.

AJANS URFA

08 Nis 2019 - 15:57 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi