Kuş: Eksikler için çalışacağız

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan göreve geldiği ilk andan itibaren vatandaşlarla buluşup talepleri yerinde dinliyor.

Kuş: Eksikler için çalışacağız
Haber albümü için resme tıklayın

Mahalli idareler seçimleri sonrası kolları sıvayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Hafta içi merkez mahalleler hafta sonu da kırsal mahallelerde vatandaşı ziyaret eden Kuş, mesai kavramı dinlemeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Beşat, Uğurlu, Akdilek ve Korocuk mahallelerini ziyaret eden Kuş, "Gece gündüz demeden Eyyübiye için çalışacağız" dedi.

Vatandaşlarla her zaman iç içe olacaklarını belirten Kuş,” 31 Mart’ta bizleri zaferle buluşturan Eyyübiyeli hemşerilerime teşekkür ederim. Yüzde 73’e yakın bir oy oranıyla hem il’de birinci yaptı hem de Türkiye’de dereceye soktu. Bizler de göreve gelir gelmez hafta içi merkez mahallelerimiz hafta sonu da kırsal mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Halkımıza vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerek merkez gerekse de kırsal mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit edip bunların giderilmesi hususunda da çalışmalarda bulunuyoruz" dedi.

AJANS URFA

15 Nis 2019 - 16:39 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi