Karacadağ’da AK Parti’ye destek mitingi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım Gülpınar, İl Başkanı Bahattin Yıldız, Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, Siverek Karacadağ bölgesindeki Çıkrık kırsal mahallesinde düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu.

AK PartiBelediye Meclis Üyesi adayları Sait Kaya, İbrahim Peltek, Nusret Kaya, Mahmut İstegün, Cuma Barutçu, M. Sinan Kaya, Kamil Akdemir ve Celal Kaya, Siverek Çıkrık kırsal mahallesinde miting düzenledi. Bölge halkının yoğun katılım sağladığı mitingde AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar’a vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu.

AYDIN: EMANETİNİZ EMANETİMİZ OLACAK

Mitingde vatandaşlara Kürtçe hitap eden Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, “31 Mart Yerel Seçimlerinde Siverek’te üç adayız ve iyi düşünün kararınızı verin emaneti bizlere teslim edin” dedi.

GÜLPINAR: BİZE OLAN SEVGİ ALLAH’IN BİR LUTFU

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, “Burada güzel bir amaç için toplandınız. Bizleri yalnız bırakamadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. İnsanın çabası ve gayreti ile bu sevgi insanların kalbine yerleşir. Bu sevgiyi yerleştiren ise Cenab-ı Allah’tır. Bizlere gösterilen bu sevgi Allah’ın bir lütfudur” sözlerine yer verdi.

BEYAZGÜL: KARACADAĞ’DA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Karacadağ’da dostlarımız ile birlikteyiz. Çok güzel bir organizasyonla büyük bir toplantı yapıldı. Karacadağ bölgesindeki vatandaşlarımızla bir araya geldik. Fikir alış verişinde bulunduk. Bu organizasyonda emeği geçen adayları Sait Kaya, İbrahim Peltek, Nusret Kaya, Mahmut İstegün, Cuma Barutçu, M. Sinan Kaya, Kamil Akdemir ve Celal Kaya kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Karacadağ önemli bir yer. Önemli özellikleri ve kaynakları olan bir yer. Karacadağ’ın Urfa’ya ve ülkemize önemli değerler katan bir yer. Karacadağ’da çok güzel çalışmalar yapacağız” Şeklinde konuştu.

YILDIZ: KARACADAĞ’A HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Karacadağ bölgemize bağlı Çıkrık Kırsal mahallesindeyiz. Çok güzel bir organizasyon yapıldı. Miting havasında geçti. Katılım sağlayan değerli milletvekilimiz ve AB Uyum Komisyonu Başkanı M. Kasım Gülpınar’a, Büyükşehir belediye başkan adayımıza, ilçe belediye başkana adayımıza, ilçe başkanımıza ve geçmiş dönem merkez ilçe başkanımıza teşekkür ederim. Organizasyonda emeği geçen Sait Kaya, İbrahim Peltek, Nusret Kaya, Mahmut İstegün, M. Sinan Kaya, Sıddık Aytar ve Celal Kaya’ya çok teşekkür ediyorum. Karacadağ bizim için önemli bir yer. Bugüne kadar birçok hizmeti getirmenin gayreti içerisinde olduk. Bundan sonra da elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

AJANS URFA

26 Mar 2019 - 13:54 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi