Eski başkandan flaş 'borç' açıklaması!

Akçakale Belediyesi eski Başkanı Abdülhakim Ayhan, belediyenin borçlarına ilişkin açıklamasında, "Halkımızı yalan yanlış bilgilerle yanıltmaya çalışanlara karşı belediyemizin hangi kalemlere borcu olduğunu ben buradan halkıma açıklamak istiyorum. Belirtilen borçlar dışında bu paranın bir lirası bile şahsi olarak asla harcanmamıştır" dedi.

Eski başkandan flaş 'borç' açıklaması!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Belediye eski Başkanı Abdülhakim Ayhan, belediyenin borçlarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından borçlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunan eski Başkan Ayhan, kendisini eleştirenlere de tepki gösterdi.

Borçları tablo halinde paylaşan Ayhan, belirttiği borçlar dışında bir liranın bile şahsi olarak harcanmadığını ifade etti.

Ayhan açıklamasında şu sözleri kullandı:

"Değerli Akçakaleli Hemşerilerim Akçakale Belediyesinin borcunu sanki hiç hizmet yapılmamış, bu paralar şahsi olarak harcanmış gibi yaygara koparanlara, geçtiğimiz günlerde bu borcu açıklamalarını istemiştim. Fakat, halkımızı yalan yanlış bilgilerle yanıltmaya çalışanlara karşı belediyemizin hangi kalemlere borcu olduğunu ben buradan halkıma açıklamak istiyorum. Değerli hemşerilerim, İller Bankasından edinilen borç aşağıda vereceğim tabloda açık ve net olarak belirtilmiştir. Ve bu borcun karşılığında halkımıza izmet yapılmıştır. Aksini iddia eden varsa buyursun kendileri açıklasın. Tabloda belirtilen borçlar dışında bu paranın bir lirası bile şahsi olarak asla harcanmamıştır. İller Bankasından aldığımız kredi borcu ve yaptığımız çalışmaları kalem, kalem Halkımla paylaşıyor, Takdiri de Akçakale Halkıma bırakıyorum Tüm Akçakaleli Hemşerilerimi kulaktan duyma, şifahen söylenen şeylere itibar etmemelerini temenni ediyor, sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum."

Ayhan borçlara ilişkin şu tabloyu kamuoyu ile paylaştı:

AJANS URFA

21 May 2019 - 09:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi