Beyazgül, Suruçlularla buluştu: Bunu yaşamak lazım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ramazan ayı iftar programları kapsamında Suruçlularla aynı sofrada buluştu.

Beyazgül, Suruçlularla buluştu: Bunu yaşamak lazım!
Haber albümü için resme tıklayın

Ramazan ayı boyunca Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde iftar programları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kez Suruç'ta iftar yemeği düzenledi. İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, AK Parti Suruç İlçe Yönetimi, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BEYAZGÜL: RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

İftar öncesi konuşma yapan Beyazgül, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan, kardeşlik, ikram ve birlik ayıdır. Sofralarımızın birbiri ile buluştuğu, insanlarımızın kardeş olduğu bir aydır. İslam topluluğunun tek bir sofrada bir aile gibi olduğu bir aydır. Dinimizin her emri bizim gönüllerimiz ve dünyamız içindir. Ama ramazanın kıymeti başkadır. Ramazanın gelişini gözlemlemek, ramazanın içerisinde o huzuru ve maneviyatı yaşamak ve sonunda bayramı yaşamak ayrı bir güzelliktir. Ramazanın bir özelliği de halden anlamaktır. Dünyada aç kalan insanların halinden anlamak için bunu yaşamak lazım. Rabbim bu ramazan ayında hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Ramazan ayımız mübarek olsun" dedi.

AK Parti il yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Eskiler de iftar programını düzenleyen Büyükşehir Belediyesi ve Beyazgül'e teşekkür etti.

AJANS URFA

15 May 2019 - 12:15 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Bozan ÖZTEKİN - Bu Mubarek Ay Hayırlarla Geldi Bir Aydır Hayırlarla Günlerdir İnşAllah Hayırlara Vesile Olur

Hepinize Hayırlı İftarlar Dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mayıs 12:15

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi