Beyazgül: Birlikte karar vereceğiz

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Herkesi dinleyeceklerini belirten Beyazgül, birlikte karar vereceklerini söyledi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “Viranşehir ilçesi Karacadağ Bölgesinde Ballıca kırsal mahallesinde, Kanaat Önderimiz Osman Özbek'in ev sahipliğinde bölge muhtarlarımızla bir araya geldik.Viranşehir, 31 Mart akşamı inşallah Gönül Belediyeciliği ile tanışacak. Ev sahipliğinden dolayı Osman Özbek'e teşekkür ederiz. Büyükhan Kırsal Mahalle muhtarımız Ahmet Büyük tarafından düzenlenen toplantıda da bölge Muhtarlarımız ile bir araya gelerek, seçim öncesinde değerlendirmede bulunduk.Bizlere bu güçlü desteği veren hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Beyazgül, uzlaşı kültürüne sahip olduklarını hatırlatarak, “Fikirler fikir harmanına dönüşürse en iyisi bulunur. Biz de herkesimi ve herkesi dinleyeceğiz. Birlikte karar vereceğiz.Ben esnafım, işçiyim, öğretmenim, aynı zamanda işsizim. Tüm bunları yaşadım. Dolayısıyla vatandaşımın ne istediğini çok iyi biliyorum.Urfa huzur şehridir, feraset şehridir, güven şehridir.Bugünün ihtiyacını görmek için, bugünün teknolojisini kullanmak lazım.Biz de günün teknolojisine ayak uydurup bunu hizmetimizin temeline yerleştireceğiz.Bütün edinimlerin, kazanımların ve başarıların arkasında iktidar ve AK Parti var. Vatandaşımız bunun bilincinde ve bu düsturla hareket etmeye devam edecek” sözlerine yer verdi.

AJANS URFA

13 Mar 2019 - 15:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi