Açanal: Hala terörist benim öyle mi?

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ederken, Yeni Zelanda’da camilere yapılan saldırılara değinerek, “Ben Müslümanım, DAEŞ Suriye'de ve Irak'ta beni öldürdü. Yahudiler Filistin'de, Hindular Keşmir'de, Budistler Burma'da, Hristiyanlar Afganistan'da beni öldürdü. Hala terörist benim öyle mi?” dedi.

Açanal: Hala terörist benim öyle mi?
Açanal: Hala terörist benim öyle mi?
Haber albümü için resme tıklayın

Her gittikleri yerde sıcak ilgi gördüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Karaköprü Atakent mahallesinde Fatma Hamevioglu'nun düzenlediği ev toplantısına katıldık. Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Yine Karaköprü Kadın Kolları Başkanımız Seher Kılıç, İlçe Koordinatörümüz Sabiha Karabulut, Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan adayımız Metin Baydilli ile birlikte Seyrantepe mahallesinde Çelik Ailesi hanımları ile toplanıp 31 Mart seçimleri için desteklerini istedik. Karaköprü Narlıkuyu mahallesinde Zeynep Karadaş'ın düzenlediği ev toplantısına da katılıp kadınlarımızla buluştuk. Yaptığımız ev toplantılarında 31 Mart seçimlerinin geleceğimiz için çok önemli olduğunu hatırlatarak AK Partimize ve adaylarımıza oy vermelerini istedik” ifadelerine yer verdi.

‘ŞANLIURFA’MIZA VE HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLARA VESİLE OLSUN’

Resim Sergisi ve bir marketin açılışlarını da gerçekleştirdiklerini belirten Açanal, “Harran Üniversitesi öğretim üyesi Ayşe Açanal hocamızın ‘Ruha'dan Urfa'ya’ isimli fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Kendilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Yine Haliliye İlçe Başkanımız Süleyman Aksu ve hemşehrilerimizle birlikte toptan ve perakende satış yapan marketin açılışını gerçekleştirdik. Şanlıurfa’mıza ve hemşerilerimize hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

‘OLAYI KINIYOR VE LANETLİYORUM’

“Yeni Zelanda'da ibadet eden savunmasız Müslüman kardeşlerimize yapılan, 49 kişinin hayatını kaybettiği faşist ve barbarca saldırıyı nefretle kınıyor, Hakk'a yürüyen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” diyen Açanal, “Ben Müslümanım, DAEŞ Suriye'de ve Irak'ta beni öldürdü. Yahudiler Filistin'de, Hindular Keşmir'de, Budistler Burma'da, Hristiyanlar Afganistan'da beni öldürdü. Hala terörist benim öyle mi?” sözlerine yer verdi.

AJANS URFA

16 Mar 2019 - 17:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi