Urfa'daki markette çekilen görüntüler şoka uğrattı!

Karaköprü İlçesindeki bir alışveriş merkezinde çekilen görüntülerde, peynir ve zeytinlerin olduğu dolapta bir farenin dolaştığı görüldü. Vatandaşlar duruma isyan ederek yetkililerin harekete geçmesini istedi.

Urfa'daki markette çekilen görüntüler şoka uğrattı!
Urfa'daki markette çekilen görüntüler şoka uğrattı!
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesindeki bir alışveriş merkezinde çekilen görüntüler "bu kadar da olmaz" dedirtti.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan videoda, markette peynir ve zeytinlerin olduğu dolapta bir farenin gezindiği görülüyor.

İzleyenleri şoka uğratan görüntü, sıkça paylaşım alırken, marketin ismi ise bilinmiyor.

Paylaşımlara yorum yapan vatandaşlar tepkilerini dile getirirken, insan sağlığı ile oynadığını söyledikleri marketin ifşa edilmesini istedi. Duruma tepki gösteren Urfalılar yetkililerin harekete geçmesini talep ederken, Gıda Tarım ve Hayvancılık il müdürlüğü şikayet olmadığı sürece denetime çıkmıyor.

Vatandaşların görüntülere verdiği tepkiler şu şekilde:

Mustafa PAYIK/AJANS URFA

05 Oca 2019 - 07:16 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi