İhale yapıldı: Yakında hastanenin temeli atılacak

Ceylanpınar 100 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. Belediye Başkanı Atilla, ihalenin 26 Haziranda gerçekleştiğini, yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını ve önümüzdeki günlerde inşaata başlanacağını açıkladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ceylanpınar 100 Yataklı Devlet Hastanesi yapım ihalesinin 26 Haziran günü Sağlık Bakanlığınca Ankara’da gerçekleştirildiğini belirterek, ihale sürecinin kesinleştiğini, yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını, önümüzdeki günlerde inşaata başlanacağını açıkladı.

YAKIN ZAMANDA HASTANENİN TEMELİ ATILACAK

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Ceylanpınar 100 yataklı yapım işini, yapılan ihale sonucu ORAKA İnşaat Taah. Gıda San ve Tic. Ltd.Şti üstlendi. Kesinleşen proje ile birlikte kısa zaman içerisinde ihalesi yapılan hastanenin temeli atılacak. Başkan Atilla, 26 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Ceylanpınar 100 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesine birçok firmanın katıldığını dile getirdi. Hastane yapım işinin KDV hariç 68 milyon 710 liraya ihale edildiğini belirten Atilla, hastanenin tamamlanması ile çok büyük maliyetli bir kamu yatırımını daha Ceylanpınar'a kazandırmış olacaklarını söyledi.

AJANS URFA

30 Haz 2018 - 07:53 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi