'Hemofili Yaşam Dergisi' 10. kez çıktı

Şanlıurfa Hemofili Derneği, 10. kez basımını yaptığı 'Hemofili Yaşam Dergisi' ile insanları bilinçlendiriyor.

'Hemofili Yaşam Dergisi' 10. kez çıktı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Hemofili Derneği, bu yıl 10'uncusunu çıkardıkları ‘Hemofili Yaşam Dergisini’ ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

Derginin içeriğinde hemofili ile ilgili yeni gelişmeler, sosyal paylaşımlar, bilimsel makaleler, geziler, görüşmeler ve hastalara ait köşe yazıları bulunuyor.

Öte yandan dergi, 'İyiyi ara, güzeli ara, doğruyu ara ama kusur arama' sloganıyla dağıtıma çıktı.

YILDIRIM: İNSANLARI BİLGİLENDİRİYORUZ

Dergi hakkında bilgi veren Şanlıurfa Hemofili Dernek Başkanı Ali Yıldırım, "Dergimiz bizim bir dernek olarak çalıştığımızın hastalarımız hakkında halk arasında farkındalık yaratma imkanı sağlayabildiğimiz bir yazınsal paylaşımdır. Bunun ilimiz ve tüm Türkiye’de dağıtımını yapıp Hemofili konusunda insanlarımız bilgilendirip, çalışmalarımız ile ilgili bilgiler veriyoruz" ifadelerini kullandı.

AJANS URFA

30 Mar 2019 - 16:16 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi