Ceylanpınar ‘Yılın En’lerine hazırlanıyor

Ceylanpınar Gazeteciler Cemiyeti Derneği ‘Yılın En’leri adı altında ödül gecesi düzenliyor.

Ceylanpınar ‘Yılın En’lerine hazırlanıyor
Haber albümü için resme tıklayın

18 Eylül Çarşamba günü Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak olan programa, başta Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin olmak üzere ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik ve diğer protokol üyelerinin katılması bekleniyor.

Hazırlıkların son aşamaya geldiği gecede yılın devlet adamı, gazetecisi, girişimci iş insanı, sanatçısı, eğitimcisi, köşe yazarı, yatırımcı iş insanı, hukukçusu, kurum müdürü, ulusal haber ajansı muhabiri, eğitim projesi, genç iş insanı, spor kulübü, doktoru, sosyal sorumluluk projesi ve öğretmeni ödüllerinin yanı sıra, 2016’ta yakalandığı amansız hastalık nedeniyle yaşamını yitiren Gazeteci Ekrem Arslan adına ilk defa “Ekrem Arslan Özel Ödülü” verilecek. Gecenin en büyük ödülü olan “Onur Ödülü” ise gecenin final ödülü olarak verilecek.

Ödül gecesinde Ceylanpınarlı Yönetmen Serdal Altun’un yönetmenliğini yaptığı “Oyuncak Bebek” kısa film gösteriminin yanı sıra, öğretmenlerden oluşan müzisyen grubu kısa bir konser verecek.

18 dalda 19 ödülün verileceği ödül gecesinin halka açık olacağı ve saat 18.00’de başlayacağı öğrenildi.

Sait AYDIN-CEYLANPINAR/AJANS URFA

17 Eyl 2019 - 09:35 - Medya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi