Vedat Akıllı’nın kitabına yoğun ilgi!

Şanlıurfa Şair Nabi Kültür Merkezi’nde yazar Vedat Akıllı tarafından düzenlenen söyleşi ve imza günü yoğun ilgiyle karşılandı.

Vedat Akıllı’nın kitabına yoğun ilgi!
Haber albümü için resme tıklayın

Gazete İpekyol'un köşe yazarı Vedat akıllı, 'Sözü Yola Koymak' deneme kitabının tanıtımı ve imzası için söyleşi düzenledi.

Söyleşide konuşan Akıllı, "Geçmişsizlik geleneksizliktir, tarihsizlik talihsizliktir,maziyi aramak biraz da kendinizi bulmanız için dünden yarına yol bulabilmektir. Yoksa geçmişi kutsamak değil. Yarının yanlışlarından bugünebelki yarına yol bulabilmektir. Çünkü tarih bir tiyatro sahnesiydi sadece okuyucular değişecekti.

Tarih iki kere iki dört ettiği gibi, birçok olayda birçok aynı sonucu verecekti. Bizim bunun farkına varmamız gerekiyor.

Kelimeler bizi söyler, bize söyler, o yüzden bizim kendi kelimeleri söylememiz gerekecektir" ifadelerine yer verdi.

Akıllı, söyleşi konuşmasından sonra programa katılanların kitaplarını imzalayarak programı bitirdi.

AJANS URFA

04 May 2019 - 18:22 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi