Urfalılar müjde! 'Sinema günleri' başlıyor

Şanlıurfa'da sosyal belediyecilik hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri amacıyla 'Nostaljik Açık Hava Sinema Günleri' etkinliği başlatıyor.

Urfalılar müjde! 'Sinema günleri' başlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Turizm Dairesi Kültür Sanat Şube Müdürlüğü, yaz aylarında her yaştan vatandaşı sinema ile buluşturuyor. 'Nostaljik Açık Hava Sinema Günleri' etkinliği kapsamında nostaljik açık hava sinema günlerinde vatandaşlara ilk olarak Vizontele filmi sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi'nce Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda düzenlenecek olan filim gösterimi öncesi yetişkin ve çocuklara ikramlarda da bulunulacak. Büyükşehir Belediyesi ilk olarak çocuklara yönelik sevilen çizgi filmlerin gösterimini yapacak ardından yetişkinlere yönelik yerli filimler yer alacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 6-7 Temmuz tarihlerinde başlayacak ve her cumartesi - pazar günü düzenlenecek etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

AJANS URFA

02 Tem 2019 - 11:05 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi