Urfalı fotoğrafçılar, Bursa'da temsil edecek!

Şanlıurfalı fotoğrafçılar, Türkiye'nin en büyük fotoğraf etkinliği olan BursaFotoFest'te boy gösterecek.

Türkiye'nin en büyük fotoğraf etkinliği olan BursaFotoFest, ‘Hava, su, toprak.. Doğaya dönüş’ temasıyla 4 Ekim’de kapılarını 9. kez açacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından oluşturulan festivale, Dünyadan ve Türkiye'nin dört bir yanından fotoğrafçılar, eserleri katılacak.

4 Ekim'de başlayacak olan festivalde Şanlıurfa'dan da iki fotoğfarçı boy gösterecek. Uzun yıllardır fotoğrafçılık yapan ve başvuru projeleri daha önce kabul edilen Şanlıurfalı Murat Ayneli ve Mehmet Sadık Alican da eserleri ile Bursa'daki festivale katılacak.

BİHA

17 Eyl 2019 - 09:58 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi