Urfa'da geçmişte çekilen film ve diziler için tanıtım!

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. tarafından kentin tarihi ve turistik yerleri ile ilgili film yapımcılarına gönderilmek üzere bir tanıtım filmi hazırlandı.

Şanlıurfa, Türkiye'nin en tarihi ve turistik bölgelerinin başında geliyor. Göbeklitepe, Balıklıgöl, Harran, Halfeti ve daha birçok güzelliğe sahip olan kentte, özellikle geçmiş yıllarda çok sayıda dizi ve film çekildi.

Kentin birçok noktasında çekilen filmler ve diziler, tanıtıma önemli katkılar sağlarken, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. de kolları sıvadı.

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. tarafından, yapımcılara gönderilmek üzere kentin tarihi ve turistik bölgelerinde geçmişten bugüne çekilen dizi ve filmlerle ilgili bir tanıtım videosu hazırlandı.

Hazırlanan videoda hem bölgeler hem de çekilen dizi ve filmlerle ilgili bilgiler verildi. Öte yandan tanıtım ile ilgili yazılı olarak bir broşür de hazırlandı. Broşüre buradan ulaşabilirsiniz.

Video şu şekilde:

BİHA

14 Kas 2019 - 15:45 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Mustafa özcan - Keske yolum düşse gezebilsem urfanın heryerini

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 15:45
01

Meryem acet - Bende şanlıurfadayım şanlıurfa çook güzel bir şehir bence filmi urfada çekin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 15:45

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi