Ukrayna heyeti, Urfa'ya hayran kaldı!

Şanlıurfa'nın turizmine katkı sağlamak amacıyla kente gelen Ukrayna Heyeti, Urfa'nın tarihi yerlerini gezdi.

Ukrayna heyeti, Urfa'ya hayran kaldı!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş ve Türk Hava Yolları katkılarıyla, Şanlıurfa Ukrayna'ya tanıtılıyor.

Tanıtım amacıyla kente gelen TUROB Kiev temsilcisi, THY Kiev yetkilisi ve Kiev Kültür Tanıtma Müşavirliği, Halfeti, Harran, Balıklıgöl ve Göbeklitepe'yi ziyaret etti.

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ’nin destek verdiği organizasyon kapsamında, kenttin tarihi ve turistik yerlerini gezen Ukrayna heyeti, UNESCO Dünya Miras Listesine alınan Göbeklitepe'yi de görme imkanı buldu.

Şanlıurfa’nın tarihi ile ilgili bilgi alan heyet, bol bol fotoğraf çekti.

Kiev TUROB yetkilisi, Halfeti, Göbeklitepe ve Harran’ı çok beğendiğini ve bunları Kiev’deki turizm paydaşlarıyla paylaşıp, tanıtıma katkı sağlayacağını belirtti. Klaus Schmidt Anı Evi'nden de çok etkilendiklerini belirten heyet, balon turizminin Ukraynalı turistler üzerinde çok etkili olacağını ifade etti.

Öte yandan, heyet 3 günlük Urfa gezilerinin ardından bugün Ukrayna’ya dönecek.

BİHA

26 Ağu 2019 - 09:36 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi