Şanlıurfa, turizm acentelerine tanıtıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafında yerli ve yabancı turizm acentelerine Şanlıurfa tanıtıldı.

Tarihi kent Şanlıurfa'nın tanıtımı ve turizmine katkı sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde turizm acentelerine sunum yapıldı.

Dedeman Otel toplantı salonunda yapılan sunuma Sun Express Almanya, Türkiye direktörü ve 52 turizm işletmecisinin temsilcileri katıldı. Tanıtım ve sunum, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Emin Özçınar tarafından yapıldı.

Özçınar, Şanlıurfa'yı tarihten günümüze katılımcılara aktardı.

Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, "Şanlıurfa öylesine zengin bir tarihe, kültüre sahiptir ki biz her zaman 'Her kesin yolu bir gün mutlaka Şanlıurfa'dan geçmelidir" diyoruz" dedi.

Sunumunda bölgenin tarihi ve turistik alanlarının yanı sıra turizm potansiyelini konuklarına aktaran Özçınar, "Şanlıurfa artık her anlamda turizmde kalkınan bir şehir olmuştur. Biz, yurt içi ve yurt dışından misafirlerimizi Şanlıurfa'da en iyi şekilde ağırlayabilecek tesislere sahibiz. Bu anlamda da tanıtımlar ve organizasyonlar gerçekleştirerek bu potansiyeli tüm dünyaya duyurmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Buluşma daha sonra konuklara Şanlıurfa'ya özgü lezzetlerin sunumu ile ilk günkü programını tamamladı.

Programın ikinci gününde ise yine Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonunda 52 seyahat acente temsilcisine Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik alanları gezdirilecek.

AJANS URFA

01 Ara 2017 - 06:24 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi