Beyazgül: Kadınlarımız en iyi cevabı sandıkta verecek!

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, İl Kadın Kolları Başkanlığınca Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen  “Kadınlar Şehrimizi Konuşuyor” adlı panele konuşmacı olarak katıldı. Söyleşiye katılan tüm kadınlara çam fidanı hediye edildi.

Beyazgül: Kadınlarımız en iyi cevabı sandıkta verecek!
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekili Zemzem GülenderAçanal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven’in de konuşmacı olduğu “Kadınlar Şehrimizi Konuşuyor panelinde kadınlara hitap eden Beyazgül’ün kadınlarımızın hayatımızdaki önemine dikkat çekti ve kente kadın eli değdiğinde değişimin daha hızla yaşanacağını söyledi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, düzenledikleri söyleşiye panelist olarak gelen davetlerini kırmayan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ve Milletvekili Zemzem GülenderAçanal’a ve programa katılan tüm kadınlarımıza teşekkür etti.

BEYAZGÜL: KADINLARIMIZ TOPLUMDA GÜÇLENDİRİLMELİ

Kadınlarımızın toplumda güçlendirilmesi doğrultusunda önemli adımların atıldığını ve bu adımların daha da öteye götürülmesi gerektiğini ifade eden Beyazgül, “Kadınımız zaten çok güçlü. Erkeğinin en kötü durumunda bile ona güç veren kadınlarımızın artık şehrimizi yönetmede daha etkin rol alması gerekiyor. Biz 1 Nisan’da görevi devralmamız durumunda kadınımızın kenti yönetmemizde daha etkin bir rol almasını sağlayacağız. Kadınlarımızın çeşitli algılarla kafalarını karıştıranlara kadınlarımızın en iyi cevabı sandıklarda olacaktır” dedi.

Şanlıurfa kadınlar olarak 17 yıldır destek verdiklerini anlatan Polat, “Kadınlarımız isterse Şanlıurfa’yı daha etkin yöneteceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Kadınların toplumda her geçen gün daha da etkin bir konuma geldiğini aktaran Açanal “Kadın ve şiddetin konuşulduğu günlerden kadın ve şehrin konuşulduğu günlere geldik. Rabbimize şükrediyoruz ki bizleri bu konuda destekleyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve kıymetli eşi Emine hanıma teşekkür ediyorum. 2004 yılında benim belediyede öncülüğünü yaptığım mikro kredi projesiyle Urfalı kadınlarımız ekonomik anlamda daha refaha erişmemelerini sağladık” şeklinde konuştu.

AJANS URFA

22 Mar 2019 - 11:40 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi