Belediye verdiği sözü tutuyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Her Mahalleye bir gençlik merkezi" sözünü u nutmadı. Belediye şimdi de Direkli Mahallesi'nde gençlik merkezi yapımı için kolları sıvadı.

Belediye verdiği sözü tutuyor
Belediye verdiği sözü tutuyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kısa bir süre önce yapımı tamamlanan Vali İzzettin Küçük Gençlik ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gençliğin sokak aralarında kaybolmaması adına ailelere çağrıda bulunan Başkan Ekinci, Topdağı ve diğer Mahalledeki ailelere, çocuklarını bu ve buna benzer diğer gençlik merkezlerine göndermelerini istedi.

Ekinci ailelere seslenerek, " Kurslar; sportif faaliyetler, sanatsal, gerek TEOG’a hazırlık, gerek YGS’ye hazırlık kursları ve bunun yanında Kur’an kurslarının da verilebildiği bir merkez. Buradan Topdağı ve çevre mahallesi sakinlerine seslenmek istiyoruz. Çocuklarımızı bu yaz döneminde kaliteli vakit geçirmek anlamında getirip teslim edebileceğiniz güvenli bir kültür merkezi var" dedi.

Mehmet Ekinci, ziyaretinde birim amirleri ile de mini bir toplantı yaparak, Direkli Mahallesi’nde bir gençlik merkezinin yapılabilmesi için talimatlar verdi. İlerleyen günlerde Direkli mahallesinde yer tespiti yapılacak bu mahalleye de bire gençlik merkezi kazandırılacak.

15 Tem 2016 - 08:59 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi