Urfalı çocuklar için minik sirk gösterisi

Karaköprü Belediyesi 23 Nisan haftası etkinlikleri kapsamında çocuklar için Mini Sirk gösterisi düzenleyerek çocukların doyasıya eğlenmesini sağladı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çocukların eğlendiğini görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Urfalı çocuklar için minik sirk gösterisi
Urfalı çocuklar için minik sirk gösterisi
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediyesi tarafından ’23 Nisan Çocuk Bayramı’ nedeniyle etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuk sokağında yapılan etkinliklerin ardından ilçedeki amfi tiyatro alanına çocukların eğlenmesi için mini sirk kuruldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre çocukların büyük ilgi ve beğenisini kazanan mini sirkte palyaço, jonglör, robot ve yılan gösterisi yer alırken, çocukları eğlendirecek oyunlar oynandı. Özellikle çocukların yılan ve palyaço gösterilene büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

2 günde ve 4 seans halinde yapılan mini sirk gösterilerine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılarak çocuklarla birlikte gösterileri izledi.

Karaköprü Belediyesi’nin sosyal belediyecilik faaliyetlerinin gereği olarak etkinliklerine devam ettiğini kaydeden Başkan Baydilli, özellikle çocuklara büyük önem verdiklerine dikkat çekti.

Baydilli şunları söyledi: “23 Nisan Çocuk Bayramı münasebetiyle biz de çocukları unutmayarak onları eğlendirecek programlar yapmaya devam ediyoruz. Buraya katılarak çocukların eğlendiklerini ve keyifli zaman geçirdiklerini görmek bizleri çok mutlu etti. Biz çocuklarımızı seviyoruz ve onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Öte yandan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, tüm vatandaşları ve çocukları 29 Nisan Cumartesi günü Karaköprü Mesire Alanında yapılacak olan 6. Uçurtma Şenliği’ne davet etti.

AJANS URFA

21 Nis 2017 - 08:58 Şanliurfa/ Karaköprü- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi