Nihat Çiftçi'den Kadir Gecesi mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Büyükşehir Belediyesi olarak kent merkezi ve tüm ilçelerde Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde sürdürdüklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde dolu dolu geçtiğini söyledi.

Ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığında, manevi duyguların daha da anlam kazandığı Kadir Gecesinin Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşliğini daha da pekiştirmesini dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Tüm İslam aleminin Kadir Gecesini kutlar, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi huzura eriştirmesini, tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin içinden geçtiği bu zorlu sürecin ise bir an önce noktalanmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum" dedi.

AJANS URFA

10 Haz 2018 - 12:41 - İnanç



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi