Hac kuraları bugün çekilecek

2 milyon 213 bin 835 hacı adayının heyecanla beklediği hac kuraları bugün çekilecek.

Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 2 milyon 213 bin 835 hacı adayının heyecanla beklediği hac kuraları bugün çekilecek.

Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan hacı adayları ve yakınlarının heyecanla beklediği hac kuraları bugün çekilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda elektronik ortamda yapılacak kura çekimine 2 milyon 213 bin 835 hacı adayı katılacak. Kura, hacı adaylarının kayıt yaptırdıkları iller bazında “Oda Tercihli” veya “Otel Tercihli” hac konaklama türlerinde sıralamaya konulmaları şeklinde çekilecek. Kura sonuçlarında asil ve yedek tasnifi yapılmayacağı gibi Diyanet ve acente ayırımına da gidilmeyecek.

SONUÇLAR SMS OLARAK GÖNDERİLECEK

Kura sonucunda 80 bin kişi kutsal topraklara gitmeye hak kazanacak. Bugün saat 15’te kamuoyuna açık yapılacak kuranın sonuçlarına, saat: 23’ten itibaren http://hackurasonuc2018.diyanet.gov.tr/hackurasonuc/kurasorgu2018.aspx https://www.hac.gov.tr adresinden ulaşılabilecek. Sonuçlar ayrıca hacı adaylarının cep telefonlarına sms olarak gönderilecek. (Milli Gazete)

28 Ara 2018 - 06:15 - İnanç



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi