Erdoğan imzaladı... Şanlıurfa’da iki ilçeye doğalgaz geliyor!

Ceylanpınar ve Akçakale'ye doğalgazın gelmesine dair Resmi Gazete'de kamulaştırma kararı yayımlandı.

Erdoğan imzaladı... Şanlıurfa’da iki ilçeye doğalgaz geliyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Yıllardır doğalgaz müjdesi bekleyen Ceylanpınar ve Akçakale ye sonunda doğalgaz gelecek.

Bugün Resmi Gazete'de Ceylanpınar-Akçakale ilçeleri doğalgaz boru hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar yayımlandı.

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararda haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlar ile proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katıdik koruma hatları ve anot yatakların yapımı amacı ile ihtiyaç duyulan taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildiği belirtildi.

Kamulaştırılması için belirlenen güzergah haritası ise şöyle:

Özlem ÇELİK-AJANS URFA

11 Kas 2019 - 14:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi