Haliliyeliler dikkat! Bayramda 50 bin adet dağıtılacak

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kurban Bayramı dolayısıyla tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade ederek, ekiplerin sahada olacaklarını söyledi. Bayram sabahı atıklar için 50 bin çöp poşeti de dağıtılacağını ifade eden Canpolat, “400 personel, 100 araç ile bayram boyunca halkımıza hizmet vereceğiz” dedi.

Haliliyeliler dikkat! Bayramda 50 bin adet dağıtılacak
Haber albümü için resme tıklayın

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Haliliye Belediyesinde hazırlıklar tamamlandı. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat tamamlanan hazırlıkları, Başkan Yardımcısı Mehmet Erol ve Mehmet Hamdi Kaysı ile birlikte denetledi.

Birim müdürleri ve teknik ekibinden yer aldığı denetimde Canpolat, tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Bayram boyunca tüm ekiplerin var gücü ile mücadele ederk, vatandaşların memnuniyetini sağlamaya yönelik çalışılması talimatını veren Canpolat, bayram hazırlıklarına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“400 personel ve 100 araç ile birlikte Kurban Bayramı boyunca bir fiil kesintisiz hizmet vereceğiz. Haliliye Belediyesi ve komisyonca belirlenmiş olan yerlerde personellerimiz olacak. Vatandaşlarımıza buradan duyurmak istiyorum. Kaçan kurbanlıklarla ilgilide boncuk timimiz sahada olacak. Bunların yanında vatandaşlarımıza elli bin adetçöp poşeti dağıtılacak. Vatandaşlardan ricamız bizim belirlediğimiz yerlerde ve hizmetlerimizden faydalanarak kurbanlarını kesmelerini istiyoruz. Aynı zamanda kesim sonrası ortaya çıkan kurban atıklarının konteyner atmalarını rica ediyoruz. Ağustos ayındayız ve sıcak bir aydayız. Bundan dolayı ekiplerimiz sık sık kesim yerlerinde ve konteyner yıkama, ilaçlama, dezenfekte işlemleri gerçekleştirecek. Her zaman olduğu gibi temiz ve hijyenik bir Haliliye için tüm personellerimiz ile birlikte çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız Kurban Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah tüm ümmetin kurtuluşuna vesile olur. Sahada görev yapacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.”

BİHA

06 Ağu 2019 - 10:49 Şanliurfa/ Haliliye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi