Canpolat'tan trafik müjdesi: Çözülüyor!

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesindeki etkinlikte yaptığı konuşmada, mahalle sakinlerine Açıksu Caddesi ve taziye evi konularında önemli müjdeler verdi.

Canpolat'tan trafik müjdesi: Çözülüyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Ahmet Yesevi Parkında düzenlenen programda, bölge mahalleleri de kapsayacak çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı. Devteşti, Süleymaniye, Bağlarbaşı, Ahmet Yesevi ve Yavuz Selim mahallelerini kapsayacak çalışmalarla ilgili konuşan Canpolat, kadın destek merkezlerinin sayısının artacağını, taziye evi yapılacağı ve asfalt serim çalışmalarına ilişkin şunları söyledi:

“Ahmet Yesevi Mahallemize bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ahmet Yesevi ve mahalle sakinleri, hizmetlerin en iyisine layıktır ve bu böyle de devam edecektir. İnşallah gelecekte de, Devteşti, Süleymaniye, Bağlarbaşı, Ahmet Yesevi ve Yavuz Selim dahil olmak üzere buralarda çeşitli projelerimiz, çeşitli etkinliklerimiz sizlerin hizmetine sunulacaktır. Kadınlarımız burada, inşallah kadın destek ve yaşam merkezlerimizin sayısı artacak. Taziye evi eksiğimiz var. Bunun üzerinde çalışıyoruz ve inşallah kısa zaman içerisinde bunun temelini atacağız. Yine asfalt dedik ve bu mahallelerimizi asfalt ile buluşturacağız. Bu konuda da çalışmalar yapıyoruz. Şimdiden bunlar da size hayırlı olsun. Bizler, sizlere tüm personellerimiz ile hizmetkar olmaya geldik ve hizmetkar olacağız. Bunun için de gece gündüz çalışacağız. Hizmetlerimiz ile inşallah bu mahallelerden başlayıp, dalga dalga diğer mahallelerimize yayılacak.”

TRAFİK SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ’

Canpolat, konuşmasının devamında trafik sorunu ile ilgili de yaptıkları çalışmaları anlattı. Trafik sorununun çözümü için önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Canpolat, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Mahallemizde mevcut devam eden bir trafik sorunu var; bu trafik sorunu ile ilgili Devteşti Açıksu Caddesi üzerinde çalışıyoruz. En kısa sürede de, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bu trafik sorunu çözülecektir. Bunun da buradan müjdesini vermek istiyorum. İnşallah, 25 metrelik yolumuz da, yine Şehitlik’ten Bağlarbaşı’na bağlarsak ve çevre yolu ile birlikte Süleymaniye’deki derenin yanındaki yolu da çevreyoluna bağlarsak, bu mahallelerimizin ilerleyen dönemlerde trafik sorunu da çözülmüş olacaktır.”

AJANS URFA

13 May 2019 - 14:59 Şanliurfa/ Haliliye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi