Urfa’da ilk: MHP’li Özyavuz ve AK Partili Pınarbaşı bir arada!

24 Hazirandaki seçimler öncesinde AK Parti ve MHP kurmayları, Şanlıurfa’da ilk kez bir araya geldi. MHP MYK Üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, seçim bürosu açılışı için gittiği Birecik’te Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ile de görüştü.

Urfa’da ilk: MHP’li Özyavuz ve AK Partili Pınarbaşı bir arada!
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, milletvekili adayları Mahmut Sayık, Yalçın Yalçınkaya, İbrahim Halil Arıtürk, Ali Haydar Kara ve il yönetimi ile Birecik'e çıkarma yaptı.

Birecik girişinde kalabalık tarafından karşılanan Özyavuz gün boyu Birecik'te seçim çalışmalarını sürdürdü. Birecik'in en büyük mahallesi olan Mezra'yı da ziyaret eden Özyavuz, binlerce vatandaşın katılım gösterdiği MHP Şanlıurfa milletvekili adayı Yalçın Yalçınkaya'nın seçim bürosunun açılışını yaptı.

İTTİFAK VURGUSU

Açılış sonrası programa katılan vatandaşlarla beraber seçim bürosunun önünde iftar yemeği programına katılan Özyavuz burada yaptığı açıklamada, “Bugün burada MHP Şanlıurfa milletvekili adayı Sayın Yalçın Yalçınkaya'nın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. 24 Haziranda önemli bir seçime gireceğiz, bu seçime ittifak yaptığımız AK Parti ile beraber giriyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde ortak adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sayın Erdoğan'ın ilk turda seçilebilmesi için sizin desteğinizi istiyoruz” diyerek ittifaka vurgu yaptı.

İKİ PARTİ URFA’DA İLK KEZ BİR ARADA

İftar programı sonrası MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz MHP Şanlıurfa milletvekili adayları ve MHP Birecik ilçe teşkilatı ile beraber esnaf gezisine cıktı. Esnaf gezisi sırasında AK Parti seçim bürosunu ziyaret eden Özyavuz, burada AK Parti Birecik belediye başkanı Faruk Pınarbaşı ile bir araya geldi. Böylelikle seçimlere kısa bir zaman kala ittifak ortağı olan MHP ve AK Parti'nin kurmayları Şanlıurfa'da ilk defa Birecik'te bir araya geldi.

AJANS URFA

13 Haz 2018 - 07:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi