Tarım işçileri kaza yaptı: 8 ölü 18 yaralı

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında 8 kişi öldü, 18 kişi de yaralandı. Tarım işçilerini taşıyan aracın karıştığı kazada Urfalı olan İbrahim Şahin ile Murat Demirel de hayatını kaybetti.

Kaza, bu sabah Oğuzeli- Elbeyli karayolunda meydana geldi. Fıstık bahçesine mevsimlik işçi götüren İbrahim Şahin yönetimindeki 79 DU 351 plakalı kamyonet ile Ali Bor'un kullandığı yemek şirketine ait 27 AAH 618 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada toplamda 8 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı.

Bölgeye çok sayıda sağlık, kurtarma ve güvenlik görevlisi sevk edilirken, yaralılar, ekiplerin çalışmasıyla araçlardan çıkarılıp ambulanslarla hastanelere taşındı. Yaşamını yitirenlerin cesetler otopsi için morga kaldırıldı.

Öte yandan kazada ölenlerden ikisinin Şanlıurfalı olduğu öğrenildi. Kamyonet şoförü İbrahim Şahin ile yine kazada ölen Murat Demirel’in cenazeleri toprağa verilmek üzere Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gönderildi.

02 Eyl 2018 - 14:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi