ŞUSKİ'de koltuk devredildi! Resmen başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde sabah saatlerinde yapılan atamaların ardından, ŞUSKİ'nin yeni Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar resmen görevine başladı.

ŞUSKİ'de koltuk devredildi! Resmen başladı
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla düğmeye basıldı ve farklı birimlere atamalar yapıldı.

Buna göre Büyüşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Emin Özçınar görevine resmen başladı.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğünde yapılan devir teslim törenine Özçınar ve eski Müdür Hamdi Us'un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan devir teslimin ardından Özçınar, göreve resmen başlarken, ŞUSKİ'den de konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Genel Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen devir teslim töreni, Genel Sekreterimiz Abdulkadir Açar'ın katılımlarıyla gerçekleşti. ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Emin Özçınar görevine başladı. Başarılar diliyoruz."

AJANS URFA

30 Nis 2019 - 13:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

06

S.Kemal - Rabbim hayırlara vesile etsin.Emin bey şahsiyet olarak çok saygıdeğer ve yardımsever bir insandır, görev adamıdır, zaten bugüne kadar şanlıurfa' mıza getirmiş olduğu birçok yeniliği ,yardımseverliği ve birçok katkı ve projeleriyle sürekli memleketi için çalışan,gecesini gündüzüne katan bir bürokratımızdır, Allah işini gücünü rast getirsin urfada böyle adam gibi adamların kıymeti bilinirse inanın çok daha güzel günlerin bizi beklediği aşikardır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 13:27
05

nes.nar - Tam isabet olmuş.Emin hocamızı yakından tanıyan biriyim, öğrencisiydim fakat emin hoca bizleri hiç bir zaman öğrencisi olarak görmedi hep kardeş gibiydik bu nedenle iyi bir öğretici olmasının dışında mükemmel bir eğitimciydi bizlere dersten arta kalan zamanlarımızda hep anamıza babamıza,vatanımıza milletimize hayırlı birer birey olarak yetişmemiz gerektiğini, topluma faydalı birer insan olduğumuzda kendimize ve çevremizede faydalı olabileceğimizi anlatırdı ,büyüklere saygıyı küçeklere sevgiyi, yardımseverliği ve özelliklede her konuşmasının sonunda bu dünyadaki enönemli şeyin kul hakkı olduğunu anlattığı o günler sanki daha dünmüş gibi gözümün önünde.Allah ondan razı olsun ki yetiştirmiş olduğu binlerce gencin duaları hep onunladır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 13:27
04

ali murat - rahmetli babam derdiki oğlum '' yeni tanıdığın birinde ilk arayacağın şey Allah korkusu olsun,eğer bir adamda Allah korkusu varsa o adamdan korkma ticarette yap, arkadaşlıkta yap, akrabalıkta yap,ama baktın bir adamda Allah korkusu yok kaç hemen yanında bile durma'' işte emin hocayı yakınen tanıyan biri olarak söylüyorum '' BU ADAMDA ALLAH KORKUSU VAR '' Düzgün bir kişiliğe ve ahlaka sahiptir ve her işinde üstesinden gelir Allahın izniyle.çok sevindim saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 13:27
03

hacıpiyar - kirvemdir her işin ehlidir başaramıyacağı ve layıkıyla yapamayacağı hiçbir görev yoktur Allahın izniyle.tebrikler kirvem.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 13:27

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi