Su varsa elektrik yok, elektrik varsa su yok!

Şanlıurfa’daki elektrik ve su sorunları bitmek bilmiyor. Son olarak Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yaşanan kesintiler vatandaşları canından bezdirdi. Bir gün elektriğin, bir gün suların kesildiği mahallede vatandaşların bazıları ise yaşanan sorunların çözümü için internet üzerinden imza kampanyası başlattı.

Su varsa elektrik yok, elektrik varsa su yok!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’nın kanayan yaralarının başında elektrik ve su sorunları geliyor. Hemen her gün bir mahallede bu konularla ilgili sorunlar yaşanıyor. Hatta geçtiğimiz günlerde Haliliye’ye bağlı Devteşti Mahallesi’nde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşlar DEDAŞ ekiplerini rehin almıştı. Yaşanan olaylar mahalleye gelen polis ekipleri tarafından yatıştırılmıştı.

Son birkaç gündür ise Haliliye’ye bağlı Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yaşanan sıkıntılar vatandaşlara yeter artık dedirtti. Hava sıcaklıklarının 45 derecelerde seyrettiği kentte, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde ya sular kesik oluyor ya da elektrikler. Vatandaşlar ise durumdan oldukça şikayetçi. ‘Hemen her gün ya suyumuz kesik ya da elektriğimiz kesik’ diyen mahalleli yetkililerin bir an önce bu duruma bir çare bulmasını istiyor.

Mahallede 2230. sokakta oturan ve konuyla ilgili olarak yetkilileri aradıklarını ancak bir çözüm bulamadıklarını ifade eden Ramazan Demren, internet üzerinden bir imza kampanyası başlattığını kaydetti. Mahallelinin ve tüm Urfalıların bu kampanyaya destek vermesi gerektiğini belirten Demren, son bir haftadır büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Hem elektrik hem de su konusunda yaşanan kesintilerin kısa süreli olmadığını da ifade eden Demren, yetkililere çözüm konusunda çağrıda bulunduğunu yineledi.

Mustafa PAYIK/AJANS URFA

08 Tem 2017 - 10:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

AHMET - YAZIK BU İNSANLARA ZATEN BAĞLARBAŞI SÜLEYMANİYE AHMET YESEVİ MAH LELERİ UNUTULMUŞ YERLER BU ZAMANDA ELEKTİRK SU KESİNTİSİ BİTMEYEN YOL ÇİLESİ BIRAKIN ARTIK KALDIRIM TAŞI SÖKÜP TEKRAR YAPIP BAŞKALARININ CEBİNE PARA DOLDURMAYI HİZMET VERİN ÇARE ÜRETİN OY İSTEMEKLE BUNU YAPICAZ ŞUNU YAPICAZ DİYİP BOŞ VAATLER VERMEYİN SAAT 5 TEN SONRA Bİ BAĞLARBAŞI YOLUNA GİDİN BAKALIM ÇEKİLİYORMU YETER ARTIK YETER TRAFİKSTEN DARACIK YOL O YOLA İNSANLAR KÖYLERİNE KARAKÖPRÜYE MAŞUKA AHMET YESEVİYE SÜLEYMANİYE YE BAĞLAR BAŞINA GİDİYO NEZAMAN DÜZELECEK. BU ZİHNİYET BU İNSANLARIN ÇİLESİ ELEKTRİK SU YOK DEMEK NE DEMEK YA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 10:19

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi