Şanlıurfa'da elektrikler kesik, oy kullanamıyorlar!

Şanlıurfa'da elektrik kesintisi nedeniyle apartmanlarda asansör çalışmadığı için çoğu yaşlı oy kullanmaya gidemiyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimi için oy verme işlemi 08:00'da başladı.

Şanlıurfa'da 1 milyon 71 bin 204 seçmen 3 bin 333 sandıkta oy kullanacak ancak yaşlılar, elektrik engeline takıldı. Seçmenler Karaköprü'de elektrik kesintisi yaşandığını bildirdi. Kentte çok sayıda yaşlı, elektrik kesintisi nedeniyle asansör kullanamadığı için oy kullanmaya gidemedi. Bazı seçmenler de çareyi 112'yi aramakta buldu ve sağlık ekiplerinin taşıma desteği sayesinde oy kullanmaya gitti.

Seçmenler elektrik sağlayan Dicle Elektrik Dağım A.Ş.'ye (DEDAŞ) kesintiler nedeniyle tepki gösterdi.

KESİNTİLERİN SEBEBİ KARGALAR

DEDAŞ, konuya dair açıklama yaptı. Elektrik kesintilerinin sebebinin kargalar olduğunu söyledi. Kurum, kargaların tellere konmasından dolayı arıza meydana geldiğini ve arıza sürenin yarım saat olduğunu belirtti.

Şuan için ilçede elektrik kesintisi olmadığı belirtildi.

AJANS URFA

24 Haz 2018 - 08:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi