Şanlıurfa'da başkan eşleri de 'Evet' turuna çıktı

Şanlıurfa’da, referanduma yönelik saha çalışmalarını sürdüren AK Parti il ve ilçe kadın kolları başkanları ile belediye başkanlarının eşleri, Akçakaleli kadınlara anayasa değişikliği paketini anlattı.

Şanlıurfa'da başkan eşleri de 'Evet' turuna çıktı
Haber albümü için resme tıklayın

16 Nisan’da yapılacak referandumda oylanacak anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında halkı bilgilendirmek üzere ilçe turuna çıkan AK Parti’li kadınlar, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan’ın ev sahipliğinde saha çalışması yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre girdikleri evlerde, “evet”le nelerin değişeceğini anlatan başkan eşleri ve AK Parti kadın kolları teşkilat başkanları, bir araya geldikleri kadınlardan, eşlerini de mutlaka ikna etmelerini istedi.

“BAŞKA TÜRKİYE YOK”

Kadınların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açık hava toplantısında konuşan Ayşenur Ayhan, Suriye’de yaşananlara dikkat çekerek, “Şu an ilçemizde nüfusumuz kadar Suriyeli misafir ediyoruz. Bir ülke yıkıldığında insanların ne hale düştüğünü hep birlikte yaşıyoruz, görüyoruz. Çok şükür ki biz güçlü ve merhametli bir ülkeyiz. Başımızda da Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Biz Suriyelilere kapımızı açtık. Ancak, bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkmazsak inanın bize kapısını açacak ülke yok. Başka bir Türkiye daha yok. O yüzden 16 Nisan’da güçlü bir ‘evet’ bekliyoruz” dedi.

“İSTİKRAR İÇİN EVET”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi de 16 Nisan’ın, Türkiye’nin birliği, beraberliği ve bütünlüğü için çok önemli bir tarih olduğunu söyledi. Çiftçi, “Yanı başımızda Suriye’de yaşananları görüyoruz. Ayşenur Hanım da bahsetti. 15 Temmuz darbe girişinde olanları gördük. Vatanımızı, bayrağımızı, devletimizi koruma adına; memleketimizin istikrarı, güzel bir gelecek için herkesten ‘evet’ bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ise, “Evde son sözü erkekler söyler. Son sözü söyletmek de sizlere düşer. Son söz olarak ne der eşleriniz? ’Evet hanım’ der. Onun için sizler de eşlerinizden sandıkta ‘evet’ oyu vermelerini isteyeceksiniz, onlar da size ‘evet hanım’ diyecekler” ifadelerini kullandı.

12 Mar 2017 - 09:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi