Şanlıurfa'dan ayrılıyor! İşte yeni görev yeri

Şanlıurfa PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi, PTT Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Satış Daire Başkanlığına atandı.

Şanlıurfa'dan ayrılıyor! İşte yeni görev yeri
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da PTT Başmüdürlüğü görevini yürüten İsmail Çizikçi, genel müdürlüğe atandı.

Daha önce farklı illerde de başmüdürlük yapan ve son olarak Şanlıurfa'da bu görevi sürdüren Çizikçi, PTT Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Satış Daire Başkanlığına atandı.

Çizikçi'nin kısa süre içerisinde yeni görevine başlaması beklenirken, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Çizikçi'ye çalışmalarından dolayı plaket sundu.

Vali Erin sosyal medyada, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şanlıurfa PTT Başmüdürümüz Sn. İsmail Çizikçi’ye, ilimize yaptığı değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevi PTT Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Satış Daire Başkanlığı’nda başarılar diliyorum."

İSMAİL ÇİZİKÇİ KİMDİR?

1961 yılında Çorum’da doğdu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Sırasıyla; Çorum PTT Başmüdürlüğü Kontrolörlüğü, Çorum Posta ve Telgraf İşletme Müdürlüğü, Çorum PTT Başmüdürlüğü, Tunceli PTT Başmüdürlüğü, Samsun PTT Başmüdürlüğü, Çankırı PTT Başmüdürlüğü, Sakarya PTT Başmüdürlüğü, İzmir PTT Başmüdürlüğü, İstanbul Avrupa Yakası PTT Başmüdürlüğü, Ankara PTT Başmüdürü, Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğü görevlerinde bulundu.

BİHA

15 Kas 2019 - 16:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi