İzdiham sonrası açıklama! 'Aceleci davrandılar'

Şanlıurfa GAP Havalimanında bagaj taşıma sistemlerinden birinin bozuk olması nedeniyle yaşanan izdiham sonrası yetkililer, herhangi bir arıza olmadığını iddia etti.

Şanlıurfa'da sık sık sorunların yaşandığı GAP Havalimanı,dün 'bagaj taşıma sistemi'ndeki arıza ile gündeme geldi.

Bayramın son günü umreden dönen Şanlıurfalı vatandaşlar, havalimanında 2 taşıma bandından birinin bozuk olması nedeniyle sorun yaşadıklarını iddia etti. Bazı yolcular uçaktan indikten sonra yaklaşık 2 saat boyunca beklediklerini kaydederken, bazı yolcular da eşyalarını kaybettiğini aktardı.

Havalimanında yaşanan gergin anlar sonrası açıklamada bulunan yetkililer, bagaj taşıma sisteminde bir arıza olmadığı iddiasında bulundu.

Dün, umre uçağıyla birlikte başka bir uçağın daha iniş yaptığını ve yolcuların aceleci davranması nedeniyle geçici izdiham yaşandığının belirtildiği açıklamada şu sözler kullanıldı:

"Bagaj sistemleri dahil, bütün sistemlerimiz faal olarak çalışmaktadır. Şanlıurfa Gap Havalimanı'nda bütün noktalar kamera ile izlenmektedir. Fakat, bir umre uçağı ve bir içhat yolcu uçağının aynı saatlerde limanımıza inmiş olmasından kaynaklı bir kalabalık ortam oluşmuş, yolcularımız bagajlarını biran önce alabilmek için aceleci davranmış olduklarından ötürü geçici bir izdiham yaşanmıştır.Fotoğraftaki görüntüler yolcuların bagaj bekleme esnasında çekilmiştir."

AJANS URFA

09 Haz 2019 - 12:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi