İlçe Başkanı Ağan: Saygı, minnet ve rahmetle anıyorum!

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Cumhuriyetimin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81'inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İlçe Başkanı Sait Ağan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletinden aldığı güçle, düşman devletlere karşı verilen İstiklal mücadelesinin hazırlayıcısı ve uygulayıcısı olarak tarihe geçen Atatürk’ü andığımız bu gün, Türk Milleti için anma günü olduğu kadar sahip olunan değerlerin kıymetinin bilindiği, eşsiz bir eser olan Cumhuriyetin erdemlerini hayatımıza yansıtmamız gerektiğini hatırlatan bir gündür. Aziz milletimizin canından kıymetli olarak gördüğü vatanımızı parçalamaya yeltenenleri, binlerce yılda oluşturduğumuz kutsal değerleri çiğnemeye çalışanları, ‘geldikleri gibi’ gönderen bir iradeye liderlik yapan bu devlet adamına çok şey borçlu olduğumuzu asla unutmamalı ve unutturmamalıyız. Atatürk’ü anmak demek onun güçlüklerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için her zaman bilinçli olmak, içerde ve dışarda ülkemizin bağımsızlığını tehdit eden unsurlara fırsat vermemektir. Bu duygu ve düşüncelerle, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. Yıldönümünde, mümtaz şahsiyetini, silah arkadaşlarını ve vatanı uğrunda canını feda etmiş tüm aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

BİHA

09 Kas 2019 - 13:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi