Ekinci'den Adıyaman'a ince gönderme!

Adıyaman'da başlayan çiğköfte festivaline Ekinci'den gönderme geldi. Urfa yazılı çiğköfte fotoğrafı paylaşan Ekinci, çiğköftenin Urfa'ya ait bir yöresel lezzet olduğunu vurguladı.

Ekinci'den Adıyaman'a ince gönderme!
Haber albümü için resme tıklayın

Çiğköfte her ne kadar Şanlıurfa'nın yöresel lezzeti olsa da patentini Adıyaman alıp, tanıtımını yapmak için festival başlattı.

Adıyaman'da dün başlayan ve 3 gün sürecek olan Çiğköfte Festivali'nde, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu çiğköfte yoğururken ki fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Kutlu'nun paylaştığı fotoğraflara Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ince bir göndermede bulundu. Sosyal medya hesabından çiğköfte fotoğrafları paylaşıp, Kutlu'yu etiketleyen Ekinci, "Başkanım ellerinize sağlık" notunu düştü.

Paylaşılan fotoğraflar arasında ki Urfa yazılı çiğköfte dikkatlerden kaçmadı. Kullanıcılardan, "Başkanım çok ince bir gönderme olmuş, tebrik ederim" yorumları geldi.

İşte o paylaşım:

Özlem DİKMEN/AJANS URFA

13 Eki 2018 - 09:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi